360° productfotografie voor promotiemateriaal op social media en email

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Veel van ons zijn tegenwoordig professional geworden in het negeren van productadvertenties en aanbiedingen op social media en email. Onbewust scrol je verder naar de volgende post en sla je deze prachtige advertentie over.

Je hoeft hier niet je best voor te doen, want bijna alle advertenties zien er hetzelfde uit. Alleen zo nu en dan zit er een advertentie tussen die je aandacht trekt. Vaak komt dit door de afbeelding of video die gebruikt wordt voor de advertentie. Deze is dan vaak net even anders dan de rest.

Komt dit bekend voor?

Vast. Je klanten zijn precies zo. Professional in het filteren van productadvertenties en aanbiedingen.

Maar hoe zorg je ervoor dat jouw advertentie opvalt tussen duizenden andere?

Inderdaad, met een afbeelding/video die opvalt. Dan krijg je pas aandacht.

Omdat Zien360 een uitgebreid pakket levert met product content waarin je niet alleen de 360° foto krijgt aangeleverd, maar ook alle losstaande (2d) foto’s. Zo kun je erg eenvoudig deze beelden hergebruiken om er bijvoorbeeld een video- of GIF-afbeeldingen (bewegende afbeeldingen) van te maken om potentiële klanten te bereiken op Facebook, Instagram, Twitter of email.

Een animated GIF afbeelding zorgt voor de ‘wow-factor’ van je advertentie. En met de beeldbestanden die je van Zien360 standaard krijgt aangeleverd bij de 360 productfoto’s, is dit erg eenvoudig te realiseren.

 

Enkele voorbeelden

Home Depot

Wool & Oak

Lokai

FootJoy

eBags

Matador

More to explorer

20201124-zonnerij

Type: 360 graden productfoto Aantal frames: 100 Bijzonderheden: Klik en sleep om het product te draaien. Dubbelklik om te vergroten / in te

Alles wat je moet weten om zelf productfoto's te maken

Zelf productfoto’s maken

Overweeg jij het om het maken van productfoto’s uit te besteden aan iemand? Bedenk je dan dat je het misschien ook zelf kunt doen.

Benieuwd hoe we jouw organisatie laten Zien?