Virtual tour of a UPS facility in Butzbach, Germany

UPS

Onderweg naar jou

Virtuele tours voor UPS

Het was 2019, toen we in Eindhoven bij een nieuwe UPS HUB de champagnekurken lieten knallen. De reden? We hadden net de allereerste virtuele tour gelanceerd voor de feestelijke opening van deze gloednieuwe faciliteit!

Voortaan hoeven bezoekers geen marathon meer te lopen door alle gebouwen om elk detail tot zich te nemen. Nee, met VR-brillen kregen ze vanuit hun comfortabele stoel een complete rondleiding, zonder ook maar één stap te hoeven verzetten.

Sindsdien is de samenwerking met UPS een geweldige reis zijn geweest. Van het pittoreske Europa tot het bruisende Noord-Amerika, hebben we tientallen virtuele tours gecreëerd die de wereld binnen handbereik brengen.

Virtuele tour UPS Dunstable UK

Een unieke tool voor sales

De sales reps van UPS hebben altijd al sterk ingezet op persoonlijke interactie en het laten zien van de verschillende faciliteiten aan hun prospects. Maar ze beseften dat er mogelijkheden waren om dit proces te verbeteren. Ze wilden hun prospects dezelfde ervaring bieden zonder dat ze hiervoor kilometers hoefden te reizen.

De virtuele tours zijn een waardevolle sales tool voor de sales representatives van UPS. Met behulp van onze virtuele tours kunnen zij tijdens online meetings met potentiële klanten alle locaties doorlopen. Op deze manier kunnen ze moeiteloos de verschillende faciliteiten laten zien zonder dat de prospects hiervoor fysiek hoeven te reizen.

De virtuele tours bieden een unieke ervaring waarbij de prospects zich echt kunnen onderdompelen in de wereld van UPS. Ze kunnen op hun eigen tempo door de verschillende locaties navigeren en gedetailleerde informatie verkrijgen over de faciliteiten die worden aangeboden. Of het nu gaat om magazijnen, distributiecentra of andere belangrijke locaties, voor alles is een virtuele rondleiding gemaakt en dit stellen sales reps in staat om een meeslepende en overtuigende presentatie te geven, zelfs als ze niet ter plaatse aanwezig zijn.

Met de virtuele tours is afstand geen belemmering meer voor het effectief presenteren van UPS-faciliteiten aan potentiële klanten. Het bespaart niet alleen tijd en kosten, maar stelt ook sales representatives in staat om een persoonlijke en boeiende ervaring te creëren voor elke prospect, waar ze zich ook bevinden.

Startscherm om een virtuele tour te kunnen kiezen

Bekijk de UPS Hannover virtuele tour

De virtuele tour van een UPS faciliteit in Hannover is de enige VR tour die openbaar toegankelijk is voor het publiek. Andere tours zijn alleen beschikbaar om samen met een verkoopvertegenwoordiger te doorlopen.

De virtuele tour van Hannover bekijken? Klik hier: