Virtuele tour voor More Than Gifts

More Than Gifts

Geschenken met een verhaal

Virtuele tours voor More Than Gifts

Samen met More than Gifts mochten we een aantal betoverende werelden creëren: virtuele kerstmarkten, lentemarkten en wintermarkten. Virtuele werelden waarin VR en gezelligheid samenkomen.

Virtuele wintermarkt voor More Than Gifts

Op de virtuele markt heb je de keuze uit verschillende online events, zoals een spannende pubquiz of een gezellige bingo. Daag je collega’s uit voor een gezonde dosis competitie en creëer herinneringen die nog lang na de feestdagen zullen blijven hangen.

En wat is een kerstmarkt zonder een persoonlijke boodschap? Voeg een videoboodschap van de directie toe om een warme en persoonlijke kerstgroet over te brengen. Het is een prachtige manier om betrokkenheid te tonen en een gevoel van samenzijn te creëren, zelfs op afstand.

Maar wat natuurlijk het belangrijkste is: het assortiment aan geschenken. Op de virtuele markt vind je een assortiment met honderden prachtige geschenken. Van heerlijke delicatessen tot stijlvolle accessoires, er is voor ieder wat wils. Laat je via de virtuele markten inspireren en vind het perfecte cadeau voor je dierbaren of collega’s.

Vraag een demo aan

Ontdek de betoverende werelden van de virtuele kerst-, winter- en lentemarkten van More Than Gifts. Breng een bezoek aan deze sfeervolle markten door een demo aan te vragen op de website van More Than Gifts.