Even kennismaken? Bel 085 130 42 67

Login Klantenportal

Virtuele tour voor onderwijs en musea

Creëer een virtuele open dag!

Geef je online zichtbaarheid een boost

Breng je school of museum onder de aandacht en verspreid deze op de meest gebruikte websites ter wereld: Google, Google Maps en Google+.
 
Onze virtuele Google Street View tours zullen het Wouw-effect van jouw locatie drastisch verhogen. Een kijkje nemen in een (toekomstige) school kan vaak net dat duwtje in de rug zijn voor de uiteindelijke studiekeuze.

Internationale studenten en geïnteresseerden

Voor internationale studenten is het niet gemakkelijk jouw onderwijsinstelling te komen bezoeken. Daarom is je online aanwezigheid de sleutel!

Met een virtuele tour kun je iedereen een bijzonder realistische inzicht geven van jouw locatie.

Website en sociale media

Plaats je virtuele rondleiding op je website en sociale media om iedereen op een mooie en interactieve manier te inspireren.

Virtuele open dag 24/7

Met een virtuele rondleiding geef je bezoekers de mogelijkheid een rondleiding te gaan volgen, waar en wanneer ze maar willen.

Het ministerie wil dat er een impuls wordt gegeven aan de samenwerking tussen musea en onderwijs. Er wordt al steeds meer gebruik gemaakt van educatieve musea-programma’s.

Met behulp van een virtuele rondleiding komt het onderwijs in musea écht tot leven. Museumeducatie levert een belangrijke bijdrage aan de cognitieve, creatieve en sociale ontwikkeling van kinderen. Zoals analytisch denken, je creatief kunnen uiten en nieuwe oplossingen voor vraagstukken kunnen bedenken.

We hebben de voordelen voor je op een rij gezet:

 • Samenwerking tussen musea en het onderwijs
  De overheid vindt het belangrijk dat kinderen naar het museum gaan en hun kennis van de Nederlandse cultuur en geschiedenis vergroten. Cultuureducatie moet steviger worden neergezet in het onderwijs. Het bieden van een virtuele rondleiding geeft meer stimulans aan kinderen en onderwijsinstellingen om de stap naar het museum makkelijker te maken.
 • Een vernieuwende aanpak
  Kies voor een vernieuwende aanpak: een virtuele rondleiding. Het sluit aan bij de belangstelling van kinderen: eigentijdse werkvormen, leerstijlen en presentaties. Maar daarnaast sluit het ook aan bij onderwijsontwikkelingen: het samenstellen van inspirerende, innovatieve educatieprogramma’s voor scholen en musea. Maak er voor scholieren een onvergetelijke ervaring van.
 • Gratis rondleiding
  Als scholieren nog niet in de gelegenheid zijn (of waren) om een museum te bezoeken, maak dan gebruik van een virtuele tour en bied deze aan op je website. Je geeft scholen en scholieren alvast een goede indruk van wat jouw museum te bieden heeft. Je zorgt ervoor dat de drempel laag blijft. Verras je bezoeker!
 • Onderwijs: hoe ziet de school eruit? 
  Naast educatie in musea is er meer. Wacht dacht je van hardwerkende ouders, scholieren en studenten die zich oriënteren op een school? Niet alleen in het basisonderwijs, maar ook in het voortgezet- en beroepsonderwijs. Een virtuele rondleiding is uitermate geschikt om ouders, scholieren en studenten een goede indruk te geven van een onderwijsinstelling. Een kijkje nemen in een (toekomstige) school kan vaak net dat duwtje in de rug extra geven of doorslaggevend zijn voor de uiteindelijke keuze.

Neem contact met ons op