Virtuele tour voor onderwijs en musea

Verbazingwekkende 20k resolutie VR tours     Actief in heel Nederland en België     Echte klanten beoordelen ons met 9,8

Creëer een virtuele open dag!

Een traditionele open dag kost veel tijd en geld, waarom niet één keer een virtuele open dag laten maken en deze 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar maken voor bezoekers?

Virtuele rondleiding door het Amstelveen College

Speciaal voor nieuwe scholieren heeft het Amstelveen College een virtuele tour laten maken, zodat zij alvast een kijkje kunnen nemen op hun nieuwe school. 

Zien360 heeft een ontzettend mooie virtuele tour voor het Amstelveen College gemaakt. Van hoge kwaliteit en prettig om mee samen te werken, zeer snelle productie. Veel dank nog!

Wietske van Esveld      |      PR & Marketing Amstelveen College

Lees meer reviews >

Veelgestelde vragen

Kan een virtuele tour ook op onze website geplaatst worden?

Hoe werkt de besturing van de virtuele tour?

Hoe kunnen we gebruikers hulp bieden bij het bedienen van de tour?

Kan een virtuele tour in meerdere talen worden opgeleverd?

Ik vind een virtuele tour bijzonder mooi, maar wil niet alles aan de buitenwereld laten zien.

Heb ik altijd internet nodig om de virtuele tour te bekijken?

Verstoort de fotosessie mijn bedrijfsactiviteiten?

Waarom een virtuele tour voor onderwijs en musea?

We hebben de voordelen voor je op een rij gezet:

 • Samenwerking tussen musea en het onderwijs
  De overheid vindt het belangrijk dat kinderen naar het museum gaan en hun kennis van de Nederlandse cultuur en geschiedenis vergroten. Cultuureducatie moet steviger worden neergezet in het onderwijs. Het bieden van een virtuele rondleiding geeft meer stimulans aan kinderen en onderwijsinstellingen om de stap naar het museum makkelijker te maken.
 • Een vernieuwende aanpak
  Kies voor een vernieuwende aanpak: een virtuele rondleiding. Het sluit aan bij de belangstelling van kinderen: eigentijdse werkvormen, leerstijlen en presentaties. Maar daarnaast sluit het ook aan bij onderwijsontwikkelingen: het samenstellen van inspirerende, innovatieve educatieprogramma’s voor scholen en musea. Maak er voor scholieren een onvergetelijke ervaring van.
 • Gratis rondleiding
  Als scholieren nog niet in de gelegenheid zijn (of waren) om een museum te bezoeken, maak dan gebruik van een virtuele tour en bied deze aan op je website. Je geeft scholen en scholieren alvast een goede indruk van wat jouw museum te bieden heeft. Je zorgt ervoor dat de drempel laag blijft. Verras je bezoeker!
 • Onderwijs: hoe ziet de school eruit? 
  Naast educatie in musea is er meer. Wacht dacht je van hardwerkende ouders, scholieren en studenten die zich oriënteren op een school? Niet alleen in het basisonderwijs, maar ook in het voortgezet- en beroepsonderwijs. Een virtuele rondleiding is uitermate geschikt om ouders, scholieren en studenten een goede indruk te geven van een onderwijsinstelling. Een kijkje nemen in een (toekomstige) school kan vaak net dat duwtje in de rug extra geven of doorslaggevend zijn voor de uiteindelijke keuze.

Wil je ook op een unieke manier jouw locatie laten Zien?

We komen graag in contact. Bel ons op 0851304267 of mail naar mail@zien360.nl of vul het contactformulier in.

Vraag het aan Martin Jan - Zien360
>