Virtuele tour Van der Valk Hotel – Leeuwarden

Van der Valk Hotels & Restaurants

Exclusief genieten bij Van der Valk

Virtuele tours voor Van der Valk

Met veel plezier hebben we samengewerkt met Van der Valk hotel om Hotel Leeuwarden en Hotel Haarlem naar een hoger niveau te tillen. Onze doelstelling was om op een mooie en ingetogen manier websitebezoekers de mogelijkheid te bieden om de verschillende kamers te verkennen.

Van der Valk maakt op hun website op een unieke wijze gebruik van virtuele tours om de kamers te presenteren

Sfeer overbrengen met virtuele tours

Van der Valk Hotel wil niet alleen de kamers laten zien, maar ook de sfeer van het hotel overbrengen. Met behulp van de virtuele tours willen ze potentiële gasten een gevoel geven van de warme gastvrijheid en het comfort dat ze kunnen verwachten tijdens hun verblijf.

Virtuele tour Van der Valk Hotel Haarlem – Bar

De integratie van virtuele tours op de website van Van der Valk Hotel heeft niet alleen een esthetisch voordeel, maar ook praktische voordelen. Bezoekers blijven langer op de website hangen en voelen een sterkere betrokkenheid bij het hotel.

Dankzij de boeiende en interactieve ervaring die de virtuele tours bieden, worden bezoekers aangemoedigd om langer op de website te blijven. Ze kunnen op hun eigen tempo de kamers verkennen en genieten van de virtuele rondleidingen. Dit verhoogt niet alleen de betrokkenheid van de bezoekers, maar ook de kans dat ze daadwerkelijk een verblijf bij Van der Valk Hotel boeken.

Virtuele tour Hotel Haarlem Van der Valk – Wellness suite

Binnenkijken bij Van der Valk

Bekijk de virtuele tours voor Van der Valk Hotel Leeuwarden en Haarlem.

Hotel Leeuwarden Suite:

Hotel Haarlem Wellness suite:

Hotel Haarlem bar: