Over ons

Even voorstellen

In onze visueel ingestelde wereld is het niet genoeg dat je verhaal gelezen of gehoord wordt – het moet worden ervaren.

360 graden beeldtechniek maakt dit mogelijk op een vernieuwende en unieke manier. 

Martin Jan, oprichter en fotograaf Zien360.

Martin Jan Zien360
Van der Valk - virtuele tour door Zien360
" Erg fijn! Voor ons zeker voor herhaling vatbaar. "
Interparking - virtuele tour door Zien360
" Niks is ze teveel! Kan geen beter bedrijf aanraden voor het maken van een 360 tour dan Zien360! ”
HAK - virtuele tour door Zien360
" Zien360 is een zeer professioneel bedrijf wat de klantbehoeften op 1 zet. "
Fotostudio Zien360
Fotostudio Zien360 Dokkum

Voor wie? Voor bedrijven die willen groeien, innoveren en meer willen halen uit hun marketingbeleid en strategie. Wij werken voor MKB, grootbedrijf, webshops en overheid.

Wat? Je kunt ons zien als een specialistisch verlengstuk van je marketingafdeling. Het voordeel? Je hoeft ons maar 1 keer in te huren voor een verbluffend resultaat.

Heb je onze referenties al gelezen?

Waarom? Om net dat beetje extra te geven, een sneak peek in jouw organisatie (virtuele tours), of verbazingwekkende 360 beelden van jouw product (360 productfotografie). Jij bepaalt wat je wilt laten zien om jouw klanten te verbinden met je merk, organisatie of product.

Waar? Wij werken voor opdrachtgevers uit Nederland, België, Duitsland, Engeland, Spanje en Amerika. Voor VR tours komen we de opnames maken op locatie. 360 graden productfoto’s maken wij in onze eigen studio in Dokkum.

Hoe? Een mooi voorbeeld is HAK. Samen met HAK hebben wij het productieproces in beeld gebracht door een 360 Virtual Tour.

HAK wilde door middel van een virtuele tour enkele vooroordelen van de consument wegnemen, bijvoorbeeld het vooroordeel dat groenten in pot minder gezond zijn. Nu krijgt de consument volledige inzage met hoeveel zorg en hoe het productieproces in zijn werk gaat bij het produceren van groenten in pot.