Over ons

Van de Valk Hotel - virtuele tour door Zien360
"Erg fijn! Voor ons zeker voor herhaling vatbaar."
Interparking - virtuele tour door Zien360
"Niks is ze teveel! Kan geen beter bedrijf aanraden voor het maken van een 360 tour dan Zien360!”
HAK - virtuele tour door Zien360
"Zien360 is een zeer professioneel bedrijf wat de klantbehoeften op 1 zet."

Even voorstellen

Martin Jan – Oprichter en 360° fotograaf – Zien360.

In onze visueel ingestelde wereld is het niet genoeg dat je verhaal gelezen of gehoord wordt – het moet worden geZien en ervaren. 

360 graden beeldtechniek maakt dit mogelijk op een vernieuwende en unieke manier.

 

Martin Jan Hoekstra - Zien360
Amstelveen college - virtuele tour door Zien360
" Van hoge kwaliteit en prettig om mee samen te werken. "
Infor -virtuele tour door Zien360
" Overtrof al onze verwachtingen "
Dutzfloors - virtuele tour door Zien360
" We zijn enorm tevreden met het eindresultaat. "

We ❤ 360 graden belevingen

Als een van de meest bekende start-ups in 360 graden beeldtechniek, laten wij jouw bedrijf, project, product of evenement Zien op de absoluut best mogelijke manier, zodat jouw project de aandacht krijgt die het verdient…

Onze missie
Is om niet alleen Nederland, maar ook Europa te veroveren met ons 360 graden beeldmateriaal. We willen met onze virtuele tours en product tours organisaties en merken helpen hun online doelstellingen (dromen) te bereiken.

Jouw klanten krijgen door onze 360 graden beelden de kans om op een nieuwe manier jouw organisatie of product te leren kennen. Mensen zijn nieuwsgierig van aard en hiermee creëren bedrijven meer betrokkenheid van klanten. Het doel hiervan kan informatief of commercieel zijn.

Onze visie
Is dat wij op een innovatieve manier jouw boodschap willen overbrengen met beeld, met als doel verbinding maken met je klant. Veel bedrijven lopen achter op innovatie, weinig beeldmateriaal en weinig tot geen transparantie in hun (bedrijfs)processen. Dit kan een fabriek zijn, een overheidsinstantie, een ziekenhuis of een commerciële partij.

Wij geloven in transparantie, betrokkenheid en innovatie en innoveren zelf ook door altijd de nieuwste technieken toe te passen voor onze klanten.

Voor wie? Voor bedrijven die willen groeien, innoveren en meer willen halen uit hun marketingbeleid en strategie. Wij werken voor MKB, grootbedrijf, webshops en overheid.

 

Wat? Je kunt ons zien als een specialistisch verlengstuk van je marketingafdeling. Het voordeel? Je hoeft ons maar 1 keer in te huren voor een verbluffend resultaat.

Heb je onze referenties al gelezen?

Waarom? Om net dat beetje extra te geven, een sneak peek in jouw organisatie (virtuele tours), of verbazingwekkende 360 beelden van jouw product (360 productfotografie). Jij bepaalt wat je wilt laten zien om jouw klanten te verbinden met je merk, organisatie of product.

Waar? Wij werken voor opdrachtgevers door geheel Nederland en België en inmiddels enkele multinationals. Voor VR tours komen we de opnames maken op locatie. 360 graden productfoto’s maken wij in onze eigen studio in Dokkum.

Hoe?
Een mooi voorbeeld is HAK. Samen met HAK hebben wij het productieproces in beeld gebracht door een 360 Virtual Tour.

HAK wilde door middel van een virtuele tour enkele vooroordelen van de consument wegnemen, bijvoorbeeld het vooroordeel dat groenten in pot minder gezond zijn. Nu krijgt de consument volledige inzage met hoeveel zorg en hoe het productieproces in zijn werk gaat bij het produceren van groenten in pot.


Benieuwd hoe we jouw organisatie laten Zien?