Even kennismaken? Bel 085 130 42 67

Login Klantenportal

Over zien360

wij helpen jouw organisatie, project of evenement te laten Zien zodat je de aandacht krijgt die je verdient

Zien360

Zien360 is een snelgroeiende startup in het hoge noorden van Nederland. Wij laten jouw bedrijf, project of evenement Zien op de absoluut best mogelijke manier in 360 graden.

Het is niet zo eenvoudig meer om online de aandacht te trekken. We worden overspoeld met content en een video is niet zo bijzonder meer als een aantal jaar terug.

Maak jouw bedrijf, project of evenement onweerstaanbaar met een volledig interactieve 360 graden virtuele tour. Laat Zien wat je in huis hebt op een unieke manier en geef je klanten een unieke ervaring die ze niet snel zullen vergeten.

Wij zijn Zien360. Als een van de meest bekende startups in het maken van 360 virtuele tours laten wij jouw bedrijf, project of evenement Zien op de absoluut best mogelijke manier zodat jij de aandacht krijgt die je verdient…

Continu zijn we bezig met innoveren, en dat is goed. Maar nóg beter is het bruikbaar maken van innovaties. Voorop lopen met nieuwe technologieën, deze bruikbaar maken en waardevol inzetten voor onze klanten, dat is waar ik iedere dag enthousiast voor opsta.

Martin Jan | Zien360

Martin Jan - Zien360 Zien360 sinds 2015 officieel Google Trusted Photographer Zien360 is lid van IVRPA - International Virtual Reality Professionals Association

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden van virtuele tours en de diensten van Zien360? Wij denken graag mee over de best mogelijke manier om jouw organisatie te laten Zien. We zijn bereikbaar op 085 130 42 67 of via mail@zien360.nl.

Of vul het contactformulier in. Wij nemen altijd binnen één werkdag contact met je op!