Even kennismaken? Bel 085 130 42 67

Login Klantenportal

Over Zien360

Onze visie - op een innovatieve manier een boodschap willen overbrengen met beeld met als doel verbinding maken met je klant

Verbazingwekkende 20k resolutie VR tours     Actief in heel Nederland en België     Binnen 2 werkdagen online     100% tevredenheidsgarantie

Zien360

Zien360 is opgericht in 2013 met als doel een innovatieve marketing behoefte te vervullen voor inmiddels een aantal gerenommeerde bedrijven in Nederland en België.


Onze missie 

is om Europa te veroveren met onze Virtual Tours om bedrijven, overheden en semi overheden te helpen innoveren door middel van beeld. Naast innovatie krijgen klanten of derden de kans om eindelijk binnen te kijken bij je organisatie. Mensen zijn nieuwsgierig van aard en hiermee creëren bedrijven meer betrokkenheid van nieuwe klanten of derden bij hun organisatie. Het doel kan informatief of commercieel zijn.

Onze visie

is dat wij op een innovatieve manier een boodschap willen overbrengen met beeld met als doel verbinding maken met je klant. Veel bedrijven lopen achter op innovatie, weinig beeldmateriaal en weinig tot geen transparantie in hun (bedrijfs)processen. Dit kan een fabriek zijn, een overheidsinstantie, een ziekenhuis of een commerciële partij.

Wij geloven in transparantie en betrokkenheid en innoveren zelf ook door naar beurzen te gaan en de nieuwste technieken toe te passen voor onze klanten.


Voor wie? Voor bedrijven die willen groeien en innoveren en meer willen halen uit hun marketingbeleid en strategie. Wij werken voor overheid, semi-overheid, MKB en grootbedrijf.

Wat? Je kunt ons zien als een specialistisch verlengstuk van je marketingafdeling. Het voordeel? Je hoeft ons maar 1 keer in te huren met een verbluffend resultaat. Heb je onze referenties al gelezen?

Waar? Wij komen bij jouw langs wanneer het jou uitkomt. Je hoeft alleen een afspraak met ons te maken.

Waarom? Om net dat beetje extra te geven, een sneak peek in jullie organisatie. Jij bepaalt wat je wilt laten zien om jouw klanten te verbinden met de organisatie.

Waarom Zien360? Wij zijn zeer ervaren en kunnen door onze kennis je Virtuele Tour binnen 2 dagen leveren! Daar wij uniek in in Nederland en België.

Hoe? Een mooi voorbeeld is HAK, in samenspraak met onze klant hebben wij het productieproces in beeld gebracht door middel van de Virtual Tour. Onze klant Hak wilde door middel van een virtuele tour een vooroordeel van de consument wegnemen, namelijk; groenten in pot, nu krijgt de consument volledige inzage met hoeveel zorg en hoe het productieproces in zijn werk gaat bij het produceren van groenten in pot.


Wil je ook een Virtual Tour laten maken?


Heel eenvoudig!

Je maakt een afspraak met ons en bepaalt van tevoren hoeveel en welke ruimten je wilt laten zien. Wij komen bij je langs op de afgesproken tijdstip en zijn binnen twee tot vier uren klaar.

Binnen slechts 2 dagen leveren wij jouw Virtuele Tour!

Meer weten over Virtuele Tours?

Vraag het Martin Jan