Over zien360

wij helpen jouw organisatie, project of evenement te laten Zien zodat je de aandacht krijgt die je verdient

Zien360

Zien360 is een snelgroeiende startup in het hoge noorden van Nederland, opgericht door Martin Jan Hoekstra. Virtual Reality, Augmented Reality, Mixed reality… voor velen zijn dit begrippen van de toekomst. Voor Zien360 niet. Als een van de meest bekende startups in het maken van virtuele tours, zijn we dagelijks bezig met deze nieuwe technologieën.

Vanuit het hoge noorden helpt Zien360 bedrijven, organisaties  en merken door heel Nederland  om op unieke wijze belevingen over te brengen door middel van virtual reality en augmented reality.

Continu zijn we bezig met innoveren, en dat is goed. Maar nóg beter is het bruikbaar maken van innovaties. Voorop lopen met nieuwe technologieën, deze bruikbaar maken en waardevol inzetten voor onze klanten, dat is waar ik iedere dag enthousiast voor opsta.

Martin Jan | Zien360

Martin Jan | Zien360 Zien360 sinds 2015 officieel Google Trusted Photographer Zien360 is lid van IVRPA - International Virtual Reality Professionals Association

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden van virtuele tours en de diensten van Zien360? Wij denken graag mee over de best mogelijke manier om jouw organisatie te laten Zien. We zijn bereikbaar op 085 130 42 67 of via mail@zien360.nl