Reviews

Onze klanten zijn vooral blij met onze professionaliteit en het eindresultaat!

Sluit jij je bij hen aan? Ook voor jou bouwen we graag een verbazingwekkende 360 graden beleving.

Echte klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,8!

Top Reviews

Van der Valk Haarlem
4 maart, 2020

Zien360 Klanten Van der Valk

Voor onze Van der Valk Hotels in Haarlem en Leeuwarden hebben wij met Martin Jan samengewerkt. Voor Leeuwarden zijn er foto's gemaakt van de kamers, voor Haarlem van zowel de publieke ruimtes als de kamers.

Met het resultaat zijn wij enorm tevreden, wijzigingen welke wij hadden na ontvangst is zonder problemen aangepast, ook de kleinste details. Erg fijn!

Het is erg prettig om met Martin Jan samen te werken, hij begrijpt snel wat je doel is en weet het om te zetten in mooie pakkende beelden. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Linde Herskamp     |      Revenue Manager

Interparking
23 oktober, 2019

Zien360 Klanten Interparking

Zien360 heeft voor twee van onze parkeervoorzieningen een 360 tour gemaakt waar wij zeer tevreden mee zijn!

De beelden zijn scherp en helder, precies wat wij belangrijk vinden. Hij is erg professioneel en begreep meteen welk beeld wij voor ogen hadden. In communicatie is Zien360 snel en duidelijk.

Een aanpassing? Niks is ze teveel! Kan geen beter bedrijf aanraden voor het maken van een 360 tour dan Zien360!

Esma Coric     |      Marketing & Communicatie Adviseur

HAK b.v.
17 februari, 2018

Zien360 Klanten HAK

Zien360 is een zeer professioneel bedrijf wat de klantbehoeften op 1 zet

Martin Jan heeft een hele gave 360 tour voor ons gemaakt waar je een prachtige rondleiding krijgt door onze fabriek.

HAK Groenten     |      Afd. Marketing

Playspace
6 maart, 2020

Playspace - Zien360

Zien 360 heeft een prachtige 360 foto van mijn ruimte gemaakt.

Wat het echter helemaal geweldig maakt zijn de 'hotspots' die je in je foto kan laten maken, helemaal op maat naar eigen ontwerp. En het is ook nog eens op maat gemaakt voor desktop en smartphone, zodat het op beide goed eruit ziet.

Bedankt Martin Jan, voor de fantastische service! 

Check het resultaat bovenaan de homepage van playspace.cc

Bruno Setola      |      Eigenaar

Amstelveen College 
23 januari, 2018

Zien360 Klanten Adema architecten

Zien360 heeft een ontzettend mooie virtuele tour voor het Amstelveen College gemaakt.

Van hoge kwaliteit en prettig om mee samen te werken, zeer snelle productie. Veel dank nog!

Wietske van Esveld      |      PR & Marketing

Echte klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,8!

Alle Reviews

Van der Valk Haarlem
4 maart, 2020

Zien360 Klanten Van der Valk

Voor onze Van der Valk Hotels in Haarlem en Leeuwarden hebben wij met Martin Jan samengewerkt. Voor Leeuwarden zijn er foto's gemaakt van de kamers, voor Haarlem van zowel de publieke ruimtes als de kamers.

Met het resultaat zijn wij enorm tevreden, wijzigingen welke wij hadden na ontvangst is zonder problemen aangepast, ook de kleinste details. Erg fijn!

Het is erg prettig om met Martin Jan samen te werken, hij begrijpt snel wat je doel is en weet het om te zetten in mooie pakkende beelden. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Linde Herskamp     |      Revenue Manager

Playspace
6 maart, 2020

Playspace - Zien360

Zien 360 heeft een prachtige 360 foto van mijn ruimte gemaakt.

Wat het echter helemaal geweldig maakt zijn de 'hotspots' die je in je foto kan laten maken, helemaal op maat naar eigen ontwerp. En het is ook nog eens op maat gemaakt voor desktop en smartphone, zodat het op beide goed eruit ziet.

Bedankt Martin Jan, voor de fantastische service! 

Check het resultaat bovenaan de homepage van playspace.cc

Bruno Setola      |      Eigenaar

Dutzfloors
12 januari, 2020

Dutzfloors - Zien360

Martin Jan heeft voor ons bedrijf (Dutzfloors) een 360 graden tour gemaakt.

We zijn enorm tevreden met het eindresultaat. De communicatie voorliep erg goed, Martin Jan dacht in het gehele proces goed mee. We bevelen Zien360 zeker aan!

Redmer van Dobbenburgh      |      Marketeer

ApGen Ontmoetingen
3 december, 2019

Zeer betrokken, meedenkend en geen vraag teveel!

Jorrit van der Velden-Diehle      |      ApGen Ontmoetingen

Interparking
23 oktober, 2019

Zien360 Klanten Interparking

Zien360 heeft voor twee van onze parkeervoorzieningen een 360 tour gemaakt waar wij zeer tevreden mee zijn!

De beelden zijn scherp en helder, precies wat wij belangrijk vinden. Hij is erg professioneel en begreep meteen welk beeld wij voor ogen hadden. In communicatie is Zien360 snel en duidelijk.

Een aanpassing? Niks is ze teveel! Kan geen beter bedrijf aanraden voor het maken van een 360 tour dan Zien360!

Esma Coric     |      Marketing & Communicatie Adviseur

Boxmeers Tapijthuis
7 september, 2019

Boxmeers Tapijthuis - Zien360

Martin Jan heeft voor onze winkel een schitterende 360 tour gemaakt. Snel, correct en denkt graag mee!

Boxmeers Tapijthuis  

Van der Valk Leeuwarden
7 juli, 2019

Zien360 Klanten Van der Valk

Bedankt voor de fijne samenwerking!

Jarno Jager      |      Marketeer

Caspar Dekkers
30 maart, 2019

Mooie virtuele tour gemaakt; fijne professionele samenwerking.

Caspar Dekkers     |      Afd. Marketing

PF Concept
24 januari, 2019

PF Concept - Zien360

Zien360 had een goede prijs voor wat wij wilden hebben. Na een paar contactmomenten en extra offertes was de dag aangebroken. Heel keurig en snel hadden we de foto's gemaakt. Één met en één zonder figuranten. 

Toen de foto's klaar waren hebben wilde ik eigenlijk wel alle kabels, brandblussers, rare schaduwen en oneffenheden weg hebben. Uiteraard was dit geen enkel probleem en hierdoor ziet de showroom er op de foto beter uit dan in het echt!

Ik raad het zeker aan om met zien360 te werken.

Michael Waterreus     |      Afd. Marketing

Sint Jozefoord
25 oktober, 2018

Martin Jan was zeer prettig om mee samen te werken. Hij reageerde snel op berichtjes, was behulpzaam en dacht goed mee.

Hij heeft een strakke en gebruiksvriendelijke 360-graden tour in elkaar gezet voor een mooie prijs. Bedankt Martin Jan! 

Sint Jozefoord    |      Afd. Marketing

Burgerweeshuis Amsterdam
29 september, 2018

Goed, netjes, snel en goede kwaliteit foto's van het BurgerWeesHuis Project.

Dank!

Maarten Bosch      |      Eigenaar

Autoimportservice com
25 oktober, 2018

Zien360 Klanten Autoimportservice

Zien360 heeft voor ons een hele mooie virtuele rondleiding gemaakt.

Het was even zoeken naar de juiste tour maar Martin Jan heeft ons uitstekend geholpen en tegen een zeer concurrerend tarief.

Bedankt voor alle moeite en het geduld! 

Rashad A.     |      Eigenaar

DIJCK2 Delft
4 mei, 2018

Zien360 Klanten DIJCK2

De 360 graden tours zijn boven verwachting mooi geworden. 

De service die Zien360 naast de oplevering van de tours biedt is zeer prettig.

Martin Jan denkt mee en wil er net als jij voor zorgen dat het eindresultaat optimaal is.

Bedankt!

Anne de Groot     |      Marketeer

Amstelveen College 
23 januari, 2018

Zien360 Klanten Adema architecten

Zien360 heeft een ontzettend mooie virtuele tour voor het Amstelveen College gemaakt.Van hoge kwaliteit en prettig om mee samen te werken, zeer snelle productie. Veel dank nog!

Wietske van Esveld      |      PR & Marketing

HAK b.v.
17 februari, 2018

Zien360 Klanten HAK

Zien360 is een zeer professioneel bedrijf wat de klantbehoeften op 1 zet

Martin Jan heeft een hele gave 360 tour voor ons gemaakt waar je een prachtige rondleiding krijgt door onze fabriek.

HAK Groenten     |      Afd. Marketing

Booking Dokkum
16 juni, 2017

Deskundig, professioneel en oog voor detail. Je hebt het gevoel alsof je zelf nu in de ruimte staat.

Ook laat ik nu vaker de 360 tour zien dan foto’s aan potentiële gasten. De reacties erop zijn geweldig. Ik kan Zien360 iedereen aanbevelen!

Jojanneke Dijkstra     |      Eigenaar

>