Een virtuele tour laten maken

Wij maken 360 graden virtuele tours

Laat je Zien op een unieke manier met interactieve 360 graden virtuele tours.

Wij maken 360 graden virtuele tours

In de afgelopen 5 jaar hebben we 125+ projecten gerealiseerd in 14 landen

Klanten Zien360 virtual tours
HAK over het laten maken van een virtuele tour door Zien360

Zien360 is een zeer professioneel bedrijf wat de klantbehoeften op 1 zet.

Lotte van Wijk – Marketeer HAK

Wat is een virtuele tour?

Een virtuele tour is een interactieve, visuele ervaring. Het geeft je de mogelijkheid om door een ruimte of locatie te navigeren alsof je daar fysiek aanwezig bent. Zelfs als die plek zich aan de andere kant van de wereld bevindt.

Virtuele tour Marken Seoul

Met één klik word je onmiddellijk naar een hypermoderne fabriek gebracht. Je kunt rondkijken, elke hoek van de productielijn verkennen, en zien hoe jouw favoriete producten tot leven komen, rechtstreeks uit het comfort van je luie stoel thuis. Je kunt zelfs inzoomen om details te bekijken die normaal gesproken verborgen blijven voor het blote oog.

En dan met nog een klik, plotseling sta je midden in een hoogstaande ziekenhuis. Je maakt kennis met verschillende kamers en afdelingen, van patiëntenkamers tot behandelruimtes, en krijgt zo een beter begrip van hoe dingen werken voordat je daar daadwerkelijk naartoe gaat.

Maar wacht, het wordt nog beter! Virtuele tours bevatten ook multimedia-inhoud zoals audiofragmenten, achtergrondmuziek en video’s die bijdragen aan de algehele beleving. En dit alles zonder dat jij hoeft te bewegen!

Dus wat betekent dit allemaal? Een virtuele tour biedt bedrijven en organisaties nieuwe manieren om hun publiek te bereiken en met hen te communiceren. Terwijl consumenten kunnen genieten van meer gemak en toegang tot plaatsen die ze anders niet zouden kunnen bezoeken.

Infor over het laten maken van een virtuele tour door Zien360

Overtrof al onze verwachtingen!

Marco ter Horst – Marketing manager Infor

Waarom een virtuele tour laten maken?

Stel je eens voor… klanten, partners en prospects die jouw bedrijf binnenstappen zonder hun huis of kantoor te verlaten. Ze wandelen door de gangen, verkennen de ruimtes en voelen de sfeer – allemaal mogelijk gemaakt via hun scherm. Dit is geen toekomstmuziek, maar vandaag mogelijk met een virtuele tour.

Virtuele tour Kampstaal Emmeloord

Maar vergis je niet: deze digitale ervaring gaat veel verder dan alleen marketing. Een virtuele rondleiding kan ook worden ingezet voor trainingen, onboarding van nieuwe medewerkers of zelfs het verbeteren van operationele processen. Het dient als een krachtig hulpmiddel dat meerdere facetten van jouw organisatie ten goede komt.

Daarnaast heeft het ook invloed op hoe mensen je organisatie zien. Het zegt: “We zijn innovatief. We zijn transparant. We hebben niets te verbergen.” Dat soort imago kan wonderen doen voor je reputatie en geloofwaardigheid.

In deze digitale wereld waarin we leven, moet je altijd een stapje verder gaan om indruk te maken. Gewone foto’s en video’s? Zijn nog steeds nodig maar is niet meer genoeg! Door een virtuele tour te laten biedt je die ‘wow-factor’ die ervoor zorgt dat mensen blijven hangen en meer willen weten.

Ben je klaar om die sprong naar de toekomst te maken?

Veelgestelde vragen

Virtuele tour? Klinkt futuristisch! Wat kan het doen voor mijn bedrijf?

Een virtuele tour is als jouw persoonlijke teleportatie-apparaat, nuttig voor veel meer dan alleen marketing. Het kan worden ingezet voor trainingsdoeleinden, het verbeteren van toegankelijkheid of gewoon om klanten te betrekken bij wat je doet.

Heb ik controle over wat er getoond wordt in de virtuele tour?

Absoluut! Je kan bepaalde inhoud naar wens aanpassen, waardoor de virtuele tour echt uniek is voor jouw bedrijf!

Ik wil bepaalde delen liever niet laten zien, kan dat

Zeker weten! We snappen dat sommige delen privé moeten blijven of veiligheidsrisico’s vormen – die delen kunnen gemakkelijk worden verborgen in de VR tour.

Werkt zo’n virtuele tour ook op mijn Nokia 3310?

Nou, misschien niet op de 3310… Maar alle moderne browsers op smartphones, tablets, desktops en zelfs VR-brillen kunnen moeiteloos met virtuele tours omgaan!

Hoelang gaat dit allemaal duren?

Geen stress, dat is sneller dan je denkt! Binnen 3 tot 4 weken kun je al pronken met jouw gloednieuwe virtuele tour.

En wat gaat me dat kosten?

Je zult versteld staan hoe betaalbaar een het laten maken van een virtuele tour kan zijn! Download een prijsindicatie via de knop hieronder.

De Kracht van Beleving

Bewezen scenario’s waarin virtuele tours het verschil maken

Promoten van vacatures

Het kan lastig zijn om de perfecte kandidaat te overtuigen om bij jouw bedrijf te komen werken. Maar wat als je hen kunt laten zien hoe het écht is om bij jou te werken? Met een innovatieve VR-tour kun je potentiële werknemers een kijkje achter de schermen geven en hen enthousiast maken over de mogelijkheden die je bedrijf biedt.

Rondleidingen

Het aanbieden van rondleidingen door jouw organisatie is misschien iets wat je graag zou willen doen, maar het is niet altijd even praktisch. Een virtuele rondleiding laten maken is dan een mooie oplossing. Mensen kunnen op afstand jouw organisatie verkennen, alsof ze er echt zijn!

Open dagen

Traditionele open dagen kosten vaak veel tijd en geld om te organiseren. Waarom zou je niet één keer een virtuele open dag laten maken en deze 24/7 beschikbaar stellen voor bezoekers? Op deze manier kunnen mensen op elk gewenst moment de sfeer proeven van jouw evenement of locatie.

Training of voorlichting

Voeg extra beleving toe aan trainingen, opleidingen en cursussen met behulp van virtual reality. Door een virtuele tour te laten maken voor trainingen, kun je interactieve elementen toevoegen, zoals vragen en invulformulieren, waardoor de leerervaring nog waardevoller wordt.

Beurzen en evenementen

Wil je de aandacht trekken op beurzen en evenementen? Niets werkt beter dan een meeslepende VR-ervaring in jouw stand! Door bezoekers onder te dompelen in een VR-ervaring wek je gegarandeerd interesse en blijf je langer in hun gedachten.

Locatieverhuur en verkoop

Laat potentiële huurders of kopers alvast een kijkje nemen op jouw locatie, zonder dat ze daarvoor een afspraak hoeven te maken of fysiek aanwezig moeten zijn. Met een virtuele rondleiding besparen ze veel reistijd en krijgen ze een realistisch beeld van wat er wordt aangeboden.

Nieuwbouw en verhuizing

Als je bedrijf is verhuisd naar een nieuwe locatie of als je een nieuw bedrijfspand hebt laten bouwen, wil je dit natuurlijk delen met de wereld! Met een virtuele rondleiding kunnen mensen op afstand kennismaken met jouw nieuwe onderkomen en de prachtige details verkennen.

Presentaties

Maak een einde aan saaie PowerPoint-presentaties! Verrijk je presentatie met boeiende 360 graden panorama’s en overtuig je publiek met een state-of-the-art VR-tour die hun zintuigen prikkelt.

Inspecties

Foto’s kunnen helpen bij visuele inspecties, maar waarom zou je niet het hele object vastleggen met 360 graden panoramafoto’s? Op deze manier wordt elk detail in verbazingwekkende 20k-resolutie vastgelegd, waardoor niets aan de verbeelding wordt overgelaten.

Informatief en commercieel

Creëer een unieke ervaring die mensen willen delen

Maar wat maakt een virtuele tour nu zo speciaal? Ze creëren een ervaring die anders is dan alle andere - iets waar mensen enthousiast over worden en dolgraag willen delen met vrienden en collega’s. Het is als die geweldige film die je hebt gezien en waar je meteen over wilt praten. Alleen in dit geval ben jij de hoofdpersoon, die door een virtuele wereld navigeert en nieuwe ontdekkingen doet.

Durf jij de sprong te wagen naar deze nieuwe dimensie van beleving? Wij staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken.

Actief wereldwijd
Meetbare resultaten
Altijd 100% maatwerk