Een virtuele tour laten maken

Laat je Zien met 360 graden virtuele tours

Laat je Zien op een unieke en interactieve manier, met interactieve 360 graden virtuele tours.

Bekijk hier een fragment uit het tv-programma How It’s Done van RTLZ, waar we in het Van der Valk Hotel Haarlem uitleg geven over het maken van virtuele tours.

Hoe een virtuele tour het verschil kan maken

Het is niet zo eenvoudig meer om online gezien en gehoord te worden. We worden overspoeld met informatie, krijgen dagelijks duizenden reclameprikkels voorgeschoteld en we kunnen steeds moeilijker onze aandacht erbij houden.

We zijn bewust of onbewust altijd op zoek naar iets nieuws. Maar hoe zorg je er dan voor dat je toch gezien en gehoord gaat worden?

Kom met iets nieuws. Iets unieks. Wat de aandacht trekt bij je doelgroep en vasthoudt.

Creatieve virtuele tours maakt dat mogelijk: de perfecte combinatie van beleving, sensatie en informatie. Je hebt een verhaal. Je hebt een boodschap. Je hebt een doel. Laat het Zien.

Waarom door Zien360 een virtuele tour laten maken?

  • Echte klanten beoordelen ons met 9,8.
  • Actief in meer dan 15 landen wereldwijd.
  • Zeer hoge resolutie 360 graden fotografie. 
Macro Marketing Manager – Infor

Overtrof al onze verwachtingen!
“Super kwaliteit, goede service en bovenal prettige mensen om mee samen te werken.”

Marco ter horst
Marketing Manager, Infor

Laat je Zien in 360 graden

Met onze +150 megapixel 360 graden panoramafoto’s laat je je bedrijf, merk of project Zien op een indrukwekkende manier.

Hana Fogl Hansgrohe

“Heel blij met de virtuele tour van Zien360! Fijne samenwerking en een mooi eindproduct. Een aanrader!”

Hana Fogl
Marketing Communications Specialist, hansgrohe

Screenshot of virtual tour My Sun Eindhoven
Zien360 vertel je verhaal in een 360 graden beleving

Vertel je verhaal op een unieke manier​

Je hebt een verhaal. Je hebt een boodschap. Je hebt een doel. Vertel het en laat het Zien op een unieke manier met een interactieve virtual tour.

Van der Valk - virtuele tour door Zien360

“Erg fijn! Met het resultaat zijn wij enorm tevreden. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.”

Linde Herskamp
Revenue Manager, Van der Valk Hotel

Veelgestelde vragen

Alles wat je wilt weten over 360 graden virtuele tours

Nee, helemaal niet. De fotosessie vindt plaats op een dag en tijdstip wanneer het jou uitkomt. Dit kan ook ‘s avonds of in het weekend zijn.

Het is belangrijk dat de besturing van je virtuele tour natuurlijk aanvoelt. Wij doen er alles aan om dit mogelijk te maken. De tour kan bestuurd worden d.m.v. je pc/laptop, mobiel/smartphone of via je VR-bril. Voor elk apparaat maken we de besturing op maat. Door de techniek die we gebruiken kunnen we de besturing aanpassen naar wens zodat dit natuurlijk en intuïtief aanvoelt.

Geen probleem. Door achteraf beeldbewerking toe te passen kunnen we de dingen die niet in beeld mogen professioneel uit de foto verwijderen. Bezoekers van de tour zien niet dat er ooit iets op die plek in de foto heeft gestaan.

Meer weten? Neem contact met ons op. 

Waarom een virtuele tour laten maken?

Enkele redenen om een virtuele tour te laten maken.

Promoten van vacatures
Lastig om de juiste persoon te overtuigen om bij jouw bedrijf te komen werken? Laat zien hoe het is om bij jou te werken op een innovatieve manier met een VR tour.

Rondleidingen
Een rondleiding geven door jouw organisatie zou je misschien graag willen aanbieden, maar om dit geregeld te doen is niet altijd praktisch. Een virtuele rondleiding laten maken is dan een mooie oplossing.

Inspecties
Visuele inspecties vastleggen met foto’s is een goed idee. Maar waarom niet het hele object vastleggen met 360 graden panoramafoto’s zodat alles, maar dan ook echt alles wordt vastgelegd (en dat in een verbazingwekkende 20k resolutie)!

Nieuwbouw en verhuizing
Is je bedrijf verhuisd of heb je een nieuw bedrijfspand laten bouwen? Deel het met de wereld met een virtuele rondleiding door je nieuwe onderkomen!

Locatieverhuur en verkoop
Laat je bezoekers alvast een kijkje nemen op jouw locatie, zonder dat ze hiervoor een afspraak hoeven te maken of fysiek aanwezig hoeven zijn. Dat kan een hoop reistijd besparen!

Open dagen
Een traditionele open dag kost veel tijd en geld, waarom niet één keer een virtuele tour laten maken en deze 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar maken voor bezoekers?

Training of voorlichtingen
Geef je trainingen, opleidingen en cursussen extra beleving met Virtual reality. Ideaal, want we kunnen o.a. vragen en invulformulieren toevoegen aan de VR tour.

Presentaties
Weg met de dodelijk saaie PowerPoint presentaties. Verrijk je presentatie met 360 graden panorama beelden. En overtuig je publiek met een state of the art VR tour!

Beurzen en evenementen
Trek de aandacht van bezoekers met een VR experience in jouw beursstand. Gegarandeerd wekt dit interesse.

Waarmee kunnen we je helpen?

Wil je brainstormen over jouw nieuwe project? Geef ons een seintje, dan nemen we snel contact met je op om alles te bespreken en eventueel een vrijblijvende afspraak in te plannen.
Informatie aanvragen

We reageren binnen 1 werkdag