Even kennismaken? Bel 085 130 42 67

Login Klantenportal

Contact

benieuwd hoe wij jouw bedrijf of project gaan laten Zien? Stuur ons een berichtje en we nemen snel contact met je op!

Vertel, hoe kunnen we je helpen?

Vul het contactformulier in en wij nemen altijd binnen één werkdag contact met je op!

Laten we bellen of mailen!

Bellen is meestal sneller, maar we zijn veel onderweg en kunnen niet altijd direct de telefoon opnemen. Maar via mail lukt het ook!

Overige gegevens

Bankgegevens

IBAN: NL74 KNAB 0741940612
BIC: KNABNL2H
BTW-nummer: NL106360899B01

KvK gegevens

Zien360
KvK: 59517220

Wij zullen nooit reiskosten in rekening brengen en reizen door de gehele Benelux. Je betaalt voor onze vaardigheden, niet voor onze brandstof.

Martin Jan | Zien360

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een virtuele rondleiding, virtuele tour en een 360˚panorama foto?
Niets, dit zijn synoniemen van elkaar. Google noemt het ‘bedrijfsfoto’s’, vanuit het Engels wordt het vaak ‘virtuele tours’ genoemd. Wij noemen het virtuele rondleidingen.

Hoe kan een virtuele tour mijn bedrijf helpen?
Virtuele rondleidingen zeggen meer dan 1000 foto’s. Doordat je klanten de mogelijkheid geeft vanaf thuis ongestoord rond te kunnen kijken in jouw bedrijf, straal je vertrouwen uit. Klanten kunnen zien dat je de zaken goed op orde hebt en weten hierdoor wat ze kunnen verwachten. Hierdoor is de stap om klant te worden een stuk kleiner gemaakt. Een betere eerste kennismaking is er niet.

Verstoort de fotosessie mijn bedrijfsactiviteiten?
Nee, helemaal niet. De fotosessie vindt plaats op een dag en tijdstip wanneer het jou uitkomt. Dit kan ook ‘s avonds of in het weekend zijn. Daarnaast duurt een fotosessie gemiddeld niet langer dan 1 tot 2 uur, afhankelijk van de grootte van je bedrijf. Het meeste werk zit in het nabewerken en montage van de virtuele rondleiding.

Van welke ruimtes kan virtuele rondleiding worden gemaakt?
Je bepaalt zelf welke ruimtes van jouw bedrijf toegevoegd worden aan de virtuele rondleiding. In principe is elke ruimte geschikt om een virtuele rondleiding van te maken.

Kan een virtuele rondleiding ook op mijn website worden gezet?
Ja, de virtuele rondleiding kan op jouw website worden gezet. De rondleiding wordt gemaakt in Flash en HTML5 zodat deze prima werkt op pc’s, laptops en mobiele apparaten zoals tablets en iPhones.

Hoe kan ik mijn locatie voorbereiden op de fotosessie?
Een schone, opgeruimde locatie is meer dan genoeg als voorbereiding op de fotosessie.

Mijn interieur veranderd regelmatig, krijg ik korting?
Ja, wanneer je al eerder een virtuele rondleiding hebt laten maken door Zien360, krijg je korting wanneer je dezelfde locatie wilt laten vernieuwen.