Virtuele tour voor MKB en winkels

Virtuele tour voor MKB en winkels

Waarom een virtuele tour voor MKB en winkels?

We hebben de voordelen voor je op een rij gezet:

Promoot je bedrijf!
Tegenwoordig wil de consument alles van je bedrijf weten. Geef ze een virtuele tour door je winkel! Je klant is benieuwd naar de inrichting van de winkel. Het online verkennen en kopen van artikelen is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Sta open voor de nieuwste technologieën en maak gebruik van een virtuele tour. Vanuit de luie stoel kan er rondgekeken worden in jouw winkel en wie weet gaat je klant over tot het kopen van een product!

Weinig kosten, groot bereik
Het maken van een virtuele tour van je bedrijf is vaak een éénmalige uitgave. Door een virtuele tour te plaatsen op je website, adverteer je op een efficiënte én unieke manier. De bezoeker ziet meteen hoe je bedrijf er uit ziet. Daarnaast is een virtuele rondleiding ook te gebruiken in online-magazines of op andere social media zoals Facebook en Twitter.

Fysieke winkel én de website
Online presentatie is belangrijk naast het hebben van een ‘fysieke winkel’. Een website wordt vaak beter bezocht en doordat je gebruik maakt van beeldmateriaal blijven bezoekers langer op de website. De ‘winkel’ is op deze manier altijd open.

Een virtuele tour laten maken

01. Maak een afspraak

Maak een afspraak voor de fotoshoot. Opnames op locatie duren gemiddeld 2 tot 4 uur.

02. Ontwikkeling

We ontwikkelen de foto’s en maken de virtuele tour, geheel in je eigen huisstijl.

03.
Oplevering

Gebruik de VR tour voor informatieve of commerciële doeleinden. Het werkt op smartphones, tablets, PC’s en VR-brillen!

Eindeloze mogelijkheden

Wist je dat een virtuele tour ook gekoppeld kan worden aan Google Maps? En volgens jouw wensen kan er gefotografeerd worden. Denk aan de huisstijl van jouw bedrijf, laat dit bijvoorbeeld duidelijk terugkomen in de virtuele tour. De mogelijkheden bij Zien360 zijn eindeloos.


Neem contact met ons op