Virtuele tour voor toerisme en recreatie

Laat jouw locatie Zien op een nieuwe en adembenemende manier

Stel, je bent online op zoek naar aan camping of hotel voor je vakantie.

Grote kans dat je op 95% van de websites sfeerfoto’s tegenkomt van een perfect ingeschonken cappuccino, een lekker glas wijn en foto’s van bezienswaardigheden in de omgeving.

Maar wat nu als er één camping is die het anders aanpakt, en die het mogelijk maakt om virtueel rond te kijken op bij hun op locatie.

Zou je benieuwd zijn? En zou je even rondkijken?

En wat nu als je in deze virtuele rondleiding alvast een plekje uit kunt zoeken en deze ook direct kunt boeken?

Dát is wat een virtuele tour voor een camping, hotel, recreatiepark of restaurant doet.

Virtuele tour door Van der Valk Haarlem

We hadden het voorrecht om samen te werken met Hotel Van der Valk. We hebben een virtuele tour ontwikkeld waarmee Van der Valk Hotel Leeuwarden en Haarlem, gasten over de hele wereld een kijkje laat nemen in de verschillende kamers die zij aanbieden in Leeuwarden.
Van der Valk Hotel

"Voor onze Van der Valk Hotels in Haarlem en Leeuwarden hebben wij met Zien360 samengewerkt. Met het resultaat zijn wij enorm tevreden, wijzigingen welke wij hadden na ontvangst is zonder problemen aangepast, ook de kleinste details.

Erg fijn! Voor ons zeker voor herhaling vatbaar."
Van de Valk Hotel - virtuele tour door Zien360
Linde Herskamp
Revenue Manager – Van der Valk Hotel

Een virtuele tour laten maken

Sneller en eenvoudiger dan je denkt

1. Maak een afsrpaak

Maak een afspraak voor de fotoshoot. Opnames op locatie duren gemiddeld 2 tot 3 uur.

2. Bewerken en aanpassen

We maken de virtuele tour, geheel in de huisstijl van je organisatie.

3. Done!

Gebruik de VR tour voor informatieve of commerciële doeleinden. Het werkt op smartphones, tablets, PC’s en VR-brillen.

Waarom een virtuele tour voor toerisme en recreatie?

We hebben de voordelen voor je op een rij gezet:

Laat je bedrijf van z’n beste kant zien!
De technologie van virtual reality wordt steeds vaker gebruikt door bijvoorbeeld reisbureaus en pretparken, maar ook bij evenementen en festivals wordt deze technologie steeds vaker toegepast. Het is een effectieve manier om bezoekers te verleiden een bezoek te brengen of een reis te boeken.


Betere indruk
Het is bewezen; bewegend beeld geeft een betere indruk dan een reeks foto’s. Teksten en foto’s worden steeds vaker vervangen door bewegende beelden. Je bezoeker kan in alle hoeken en ruimtes ‘lopen’ om een goede indruk te krijgen van wat jouw onderneming te bieden heeft.

Slecht weer? Geen probleem
Ook met slecht weer biedt een virtuele rondleiding mogelijkheden. Denk aan een dierentuin: een virtuele gids neemt bezoekers van het park mee in de wereld van tijgers. Je gasten zitten in een overdekte ruimte en kunnen op die manier ervaren alsof ze er bij zijn. Een unieke beleving én je bezoekers zitten droog!


Voorbereiden op een dagje- of weekendje uit!
Voor vertrek van een dagje of weekendje uit, neemt je bezoeker graag een kijkje op je website. Door het aanbieden van een virtuele rondleiding op jouw website verleid je gasten om wellicht een bezoek te brengen of een uitje te boeken. Een virtuele rondleiding kan bijvoorbeeld gekoppeld worden aan een interactieve plattegrond. Hierdoor wordt het nog interessanter. Dé inspiratie voor een dagje of weekendje weg!


Weinig kosten, groot bereik
Het maken van een virtuele rondleiding van je bedrijf is vaak een éénmalige uitgave. Door een virtuele rondleiding te plaatsen op je website, adverteer je op een efficiënte én unieke manier. De bezoeker ziet meteen hoe je bedrijf er uit ziet. Daarnaast is een virtuele rondleiding ook te gebruiken in online-magazines of op andere social media zoals Facebook.

Benieuwd hoe een 360 graden virtuele tour jouw bedrijf kan helpen groeien?​