Virtuele tour voor toerisme en recreatie

Verbazingwekkende 20k resolutie VR tours     Actief in heel Nederland en België     100% tevredenheidsgarantie

Waarom een virtuele tour voor toerisme en recreatie?

We hebben de voordelen voor je op een rij gezet:

 • Laat je bedrijf van z’n beste kant zien!
  De technologie van virtual reality wordt steeds vaker gebruikt door bijvoorbeeld reisbureaus en pretparken, maar ook bij evenementen en festivals wordt deze technologie steeds vaker toegepast. Het is een effectieve manier om bezoekers te verleiden een bezoek te brengen of een reis te boeken.
 • Betere indruk
  Het is bewezen; bewegend beeld geeft een betere indruk dan een reeks foto’s. Teksten en foto’s worden steeds vaker vervangen door bewegende beelden. Je bezoeker kan in alle hoeken en ruimtes ‘lopen’ om een goede indruk te krijgen van wat jouw onderneming te bieden heeft.
 • Slecht weer? Geen probleem
  Ook met slecht weer biedt een virtuele rondleiding mogelijkheden. Denk aan een dierentuin: een virtuele gids neemt bezoekers van het park mee in de wereld van tijgers. Je gasten zitten in een overdekte ruimte en kunnen op die manier ervaren alsof ze er bij zijn. Een unieke beleving én je bezoekers zitten droog!
 • Voorbereiden op een dagje- of weekendje uit!
  Voor vertrek van een dagje of weekendje uit, neemt je bezoeker graag een kijkje op je website. Door het aanbieden van een virtuele rondleiding op jouw website verleid je gasten om wellicht een bezoek te brengen of een uitje te boeken. Een virtuele rondleiding kan bijvoorbeeld gekoppeld worden aan een interactieve plattegrond. Hierdoor wordt het nog interessanter. Dé inspiratie voor een dagje of weekendje weg!
 • Weinig kosten, groot bereik
  Het maken van een virtuele rondleiding van je bedrijf is vaak een éénmalige uitgave. Door een virtuele rondleiding te plaatsen op je website, adverteer je op een efficiënte én unieke manier. De bezoeker ziet meteen hoe je bedrijf er uit ziet. Daarnaast is een virtuele rondleiding ook te gebruiken in online-magazines of op andere social media zoals Facebook.

Wil je ook op een unieke manier jouw locatie laten Zien?

We komen graag in contact. Bel ons op 0851304267 of mail naar mail@zien360.nl of vul het contactformulier in.

Vraag het aan Martin Jan - Zien360
>