Virtuele tour voor vastgoed en makelaardij

Virtuele tour voor vastgoed en makelaardij

Waarom een virtuele tour binnen de branche van vastgoed en makelaardij?

Steeds vaker wordt er in de vastgoedbranche en makelaardij gebruik gemaakt van een virtuele rondleiding. Het geeft je bezoeker een goede eerste indruk van een ruimte. Het uiteindelijke doel? Potentiële kopers verleiden tot een bezichtiging waarna ze overgaan tot het kopen van een woning of bedrijfspand.

We hebben de voordelen voor je op een rij gezet:

Laagdrempelige manier
Virtuele rondleidingen kunnen gepubliceerd worden op de website van jouw bedrijf. Het Internet is wereldwijd toegankelijk. Dat geldt dus ook voor mensen die geïnteresseerd zijn in jouw woningaanbod op je website. Er hoeft niet gebeld of gemaild te worden voor een bezichtiging. Zonder enige verplichting kan je klant een ruimte op een unieke manier ervaren.

Geen reistijd
In deze moderne maatschappij gaan we voor gemak en willen we allemaal gebruik maken van nieuwe technologieën. Door de komst van 360 graden foto’s hoeft je klant niet te reizen voor een (eerste) bezichtiging. Op afstand kan je klant via de computer, vanuit de luie stoel, door een pand op jouw website wandelen.

Betere indruk
Het is bewezen; bewegend beeld geeft een betere indruk dan een reeks foto’s. Teksten en foto’s worden steeds vaker vervangen door bewegende beelden. Je klant kan in alle hoeken en ruimtes ‘lopen’ om een goede indruk te krijgen van een woning of bedrijfspand. Daarnaast biedt het inzicht in de mogelijkheden die er zijn tot verbouwing.

Fysieke afspraak
Een virtuele tour van een pand laat natuurlijk ‘live’ bezichtigingen niet verdwijnen. Nadat een klant een virtuele rondleiding heeft gehad in één van de panden op je website, wil de potentiele koper mogelijk een fysieke afspraak maken. De volgende stap is gezet: de verkoop van een woning of bedrijfspand is dichterbij gekomen.

Unieke presentatie
Door het aanbieden van virtuele rondleidingen op jouw website, presenteer je jouw woningaanbod op een unieke manier. Je website wordt op een plezierigere manier bekeken. Hiermee kun je jouw bedrijf onderscheiden binnen de vastgoedbranche en makelaardijen. Wanneer je deze kans laat liggen, pakt je concurrent de aandacht met ‘virtual reality’.

Een virtuele tour laten maken

01. Maak een afspraak

Maak een afspraak voor de fotoshoot. Opnames op locatie duren gemiddeld 2 tot 4 uur.

02. Ontwikkeling

We ontwikkelen de foto’s en maken de virtuele tour, geheel in je eigen huisstijl.

03.
Oplevering

Gebruik de VR tour voor informatieve of commerciële doeleinden. Het werkt op smartphones, tablets, PC’s en VR-brillen!

Funda

Funda.nl
Funda werkt inmiddels ook aan de mogelijkheid om virtuele rondleidingen af te laten spelen op hun website. Door middel van innovatieve toepassingen, is het mogelijk om als makelaar je aanbod op die manier te presenteren op de website van Funda.

Zien360 is sinds 2016 erkend medialeverancier van Funda.

Funda - virtuele tour door Zien360


Neem contact met ons op