Virtuele tour voor horeca en uitgaansleven

Virtuele tour voor horeca en uitgaansleven

Waarom een virtuele tour voor horeca en uitgaansleven?

Met een interactieve virtuele tour komt jouw locatie online tot leven. Bezoekers worden enthousiast zodra zij je bedrijf van binnen kunnen bekijken. Hoe zien de hotelkamers eruit? Hoe ziet het restaurant eruit? Met een virtuele tour kun je bezoekers laten zien wat je in huis hebt.

We hebben de voordelen voor je op een rij gezet:

Hét visitekaartje van je onderneming!
Je website is het visitekaartje van je onderneming. Het is belangrijk om een uitnodigend beeld te geven van je hotel, restaurant, kroeg of discotheek. Het is een mooi marketingmiddel voor je bedrijf.

Het Internet en reserveringen
Steeds vaker worden reserveringen gemaakt via het Internet. Internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Het is daarom belangrijk om je online-reserveringssysteem op orde te hebben. Met een virtuele rondleiding kun je de bezoeker bijvoorbeeld een tafel in je restaurant of een kamer in je hotel laten reserveren.

Rondwandelen in je restaurant, hotel of uitgaansgelegenheid
Bezoekers worden enthousiast zodra zij je bedrijf van binnen kunnen bekijken. Hoe zien de hotelkamers eruit? Hoe ziet het restaurant eruit? Wat staat er op de menukaart? Wat is de sfeer van het bedrijf? Allemaal vragen waar antwoord op wordt gegeven met een virtuele rondleiding.

Een virtuele tour laten maken

01. Maak een afspraak

Maak een afspraak voor de fotoshoot. Opnames op locatie duren gemiddeld 2 tot 4 uur.

02. Ontwikkeling

We ontwikkelen de foto’s en maken de virtuele tour, geheel in je eigen huisstijl.

03.
Oplevering

Gebruik de VR tour voor informatieve of commerciële doeleinden. Het werkt op smartphones, tablets, PC’s en VR-brillen!

Weinig kosten, groot bereik

Het maken van een virtuele rondleiding van je bedrijf is vaak een éénmalige uitgave. Door een virtuele rondleiding te plaatsen op je website, adverteer je op een efficiënte én unieke manier. De bezoeker ziet meteen hoe je bedrijf er uit ziet. Daarnaast is een virtuele rondleiding ook te gebruiken in online-magazines of op andere social media zoals Facebook.


Neem contact met ons op